Decapant pentru lemn – Svernilegno SC

PRODUS SPECIFIC PENTRU APLICAREA PE LEMN.
Nu contine CLORURA DE METILEN conform Deciziei nr. 455/2009/CE.
Inlatura orice tip de vopsea: poliuretanica poliesterica, nitrocelulozica, acrilica, epoxidica, sintetica sau oleosintetica etc. Nu albeste, nu pateaza si nu distruge lemnul. Este in special recomandata pentru lucrarile de restaurare a mobilei antice, in lucrari artizanale si DIY.
Are o densitate optimala care permite penetrarea chiar si in zone mai putin accesibile sau in plan vertical.

Decapant universal – Sverniciatore 1052 SC

DECAPANT UNIVERSAL de mare versatilitate.
Nu contine CLORURA DE METILEN conform Deciziei nr. 455/2009/CE.
Are o eficacitate ridicata pe vopsele sintetice chiar in mai multe straturi, vopsele pe baza de ulei, nitroceluloza, acrilice, poliesterice, poliuretanice, emailuri la rece si la cuptor, vopsele lavabile si tencuieli plastice, chituri, adezivi pentru mocheta si parchet. Are o densitate care permite aplicarea omogena atat pe suprafete orizontale cat si verticale.

Diluant nitro Antinebbia 909

Este un diluant nitro economic dar cu o formula echilibrata ce are si sensibile proprietati antialbire.
Indicat pentru diluarea vopselelor de fond si grundurilor antirugina.

Diluant nitro 900

Este un diluant nitro economic dar cu o formula echilibrata.
Indicat pentru diluarea vopselelor de fond si grundurilor antirugina.

Diluant polivalent 4412 – ECOIDEA

Formula fara clorurati , are o buna putere antialbire si e un produs polivalent. Pate fi utilizat pentru a dilua toate vopselele: nitro, acrilice, epoxidice, poliuretanice etc. Poate fi utilizat si in vopsitorii auto pentru operatiuni de spalare.

Diluant sintetic 606

Indicat pentru dilutia vopselelor sintetice, oleosintetice vopselelor de fond si grundurilor antirugina. Are o putere de dizolvare superioara si o uscare mai rapida, dar permite vopselei sa se dilate si sa se etaleze perfect.
Conferind stralucire fara sa lase urme de pensula.

Diluant sintetic inodor 600 – ECOIDEA

Produs cu un miros foarte slab, tolerabil. Folosit pentru diluarea cerurilor, emailurilor sintetice si oleosintetice si in belle arte. Recomandat pentru interior si in toate situatiile unde se cere un nivel scazut al mirosului.
Folosit foarte mult in curatarea ustensilelor.

Diluant sintetic Universal 610

Este indicat in special pentru diluarea emailurilor cu uscare rapida si nitrosintetice, dar datorita versatilitatii ridicate se poate utiliza si pentru diluarea vopselelor nitrocelulozice, clorcauciuc, epoxidice, antivegetative, sintetice si oleosintetice (doar la primul strat).
Are o putere ridicata de dizolvare si o uscare rapida.

Diluant epoxidic 123

Diluant cu inalta putere de dizolvare, indispensabil pentru diluarea vopselelor epoxidice, epoxipoliamidice, atat pentru uscarea la aer cat si la cuptor (temperatura medie).
Produsul este determinant pentru perfecta etalare si catalizare a vopselei, marind stralucirea.

Esenta de terebentina

Solvent vegetal distilat din rasina de brad, abete sau larice, cu miros caracteristic, placut si persistent. Pate fi utilizata pentru diluarea emailurilor sintetice sau oleosintetice, dar in special pentru diluarea culorilor de pictura, pentru lucrari de restaurare, pentru diluarea cerurilor, curatarea de ulei si grasimi, DIY , curatarea pensulelor etc.

Solutie alcoolica 99,9

Produs special formulat pentru diluarea sellac-ului folosit de restauratori pentru lustruirea mobilei.
Poate fi de culoare roz sau incolor in functie de exigentele lucrarii.