Conditii de livrare

Comenzile plasate in zilele lucratoare pana in ora 14:00 se preda curierului in aceasi zi.

EXCEPTII:

-Comenzile care contin produse ''la comanda'' (custom made) sau depasesc stocul existent in momentul plasarii comenzii. Acest lucru este comunicat in momentul cand a fost preluat de un operator si se stabileste de comun acord daca se trimite comanda total sau partial in conditii optime fara a genera costuri suplimentare nedorite/nejustificate pentru nici una din parti.

-Daca plata se face prin virament bancar si nu s-a trimis confirmarea platii in timp util pentru a preda coletul firmei de curierat.

-Daca clientul este de acord sa fie expediata comanda doar in momentul cand toate produsele sunt disponibile spre livrare.

Comenzile se pot livra si partial din diverse motive Ex:lipsa stoc, termen de aprovizionare mare/executie(pentru produse la comanda) sau din nevoia urgenta a anumitor produse; daca clientul este de acord in acest sens sau doreste in mod expres acest lucru cu conditia de a nu genera costuri suplimentare nejustificate pentru vanzator. (sau chiar pentru cumparator)

 

Curieri agreati de DEVE PRODXIM SRL prin www.deve.ro  sau  www.oramil.ro : FanCourier , Sameday , Pallex(pentru comenzi cu greutate/volum mare) ;

-Pentru curierii agreati se mentine taxa de transport afisata in cosul de cumparaturi:

EXCEPTII:

-daca clientul are contract cu unul din curierii agreati de noi si cere sa punem taxa de transport pe contractul lui atunci Taxa de transport afisata in cosul de cumparaturi nu se va mai regasi in Factura Fiscala doar valoarea produselor comandate.

-daca adresa de livrare la domiciliu depaseste 20 Km fata de sediul oricarui curier agreat(conditie in care pentru expeditor se percepe o taxa suplimentara de 1leu/km suplimentar) atunci se trimite automat cu Sameday cu o TAXA ADITIONALA de doar 20 lei fata de taxa afisata in comanda indiferent de kilometri. Daca totusi valoarea comenzi depaseste pragul de gratuitate(adica Taxa Transport 0 lei) tot se adauga taxa de Kilometrii suplimentari de 20 lei. (la comenzile ce depasesc 1000 lei cu plata avans prin OP nu se mai aplica Taxa Transport pe teritoriul ROMANIEI ).

VALABIL DOAR PENTRU PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE LA PRETURILE AFISATE IN SITE. dupa citirea si acceptarea: Termeni și condiții ;   Metode de plata  ; Conditii de livrare

 

-daca valoarea comenzii pentru produse cu greutate mare este valoric mica atunci se stabileste de comun acord o modalitate cat mai rentabila pentru ambele parti (De exemplu pentru ''Creta de Munte 1Kg''care are un pret mic dar greutate mare nu se renteaza livrarea prin curier pentru expeditor a unei cantitati mai mari de 5 kg/comanda  doar a cantitatilor mai mari de 200kg/comanda) caz in care iarasi suntem dispusi sa gasim o cale de mijloc rentabila pentru ambele parti.

La cererea clientului putem livra si cu alti curieri astfel:

-cu plata transortului la client daca are contract cu curierul cerut

-cu modificarea taxei de transport in functie de curierul cerut la care noi cerem oferta de pret care va fi comunicata clientului apoi inclusa sau inlocuita cu cea existenta.

Exceptii la Taxa de Transport:

-Daca valoarea comenzii depaseste pragul de gratuitate afisat in cosul de cumparaturi,

-Daca comanda a fost expediata incomplet din cauza vanzatorului,

-Daca comanda a fost expediata gresit din cauza vanzatorului,

-Daca comanda a fost expediata partial din cauza lipsei unui sau mai multor produse din comanda si asa s-a convenit de comun acord.

-Daca clientul solicita plata la destinatar (cu indeplinirea conditiilor sus mentionate)

NU SE MAI LIVREAZA O COMANDA:

Pentru motive justificate DEVE PRODEXIM SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea sau a prejudiciat in vreun fel DEVE PRODEXIM SRL. (Ex: plasarea unei comenzi in Site si mai ales dupa confirmarea telefonica a acesteia se refuza primirea coletului fara nici in motiv , fapt care duce la costuri suplimentare si nejustificate de tansport DUS-INTORS pentru colet suportate doar de Vanzator ) In cazul in care apar nelamuriri  Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al DEVE Prodexim, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate .