TEHNICA POURING

TEHNICA POURING

Medium acrilic sau Floetrol este folosit in Tehnica pouring care se bazeaza pe fluidizarea vopselelor acrilice prin utilizarea diverselor pouring medium-uri, turnarea acestor vopsele pe panza sau alta suprafata plana, pentru obtinerea unor decoratiuni placute vizual, in functie de indemanarea si creativitatea ta. In aceasta categorie vei gasi doua tipuri de pouring: Medium Super Fluid si Mediumul Fluid Art si ULEI SILICONIC PUR. E tot ce ai nevoie pentru obtinerea de efecte interesante si au fost testate in aproape toate sub-tehnicile pouring-ului. Cu uleiul siliconic poti obtine efecte celulare deosebite folosind doar cateva picaturi. Oferta noastra este intr-o continua dezvoltare si evolutie, asa ca fii cu ochii pe noi. Spor si creativitate iti dorim.

Medium Super Fluid, testat cu succes folosind tehnica bottom bottle puddle si Puddle Pouring

Mediumul Fluid Art, conceput special pentru tehnica Dirty Pour, Swipe, Air Swipe si Feather.

Ideal pentru crearea aparentelor marmorate, celule, etc. Proportia de medium in vopseaua acrilica poate fi intre 10 si 30% la Mediumul Super Fluid si intre 50 si 150% mediumul Fluid Art. insa poate varia in functie de marca vopselei acrilice folosite.De asemenea se mai poate folosi la diluarea vopselelor lavabile (dispersit) in loc de apa fara ca acestea sa isi piarda din calitati , ba mai mult contribuie la reglarea vascozitatii vopselei si reduce timpil de uscare superficiala fapt care permite vopselei sa se etaleze mai bine pe suprafata data reducand efectul de "COAJA DE PORTOCALA" produs de trafalet.Datorita aditivilor speciali din Medium-ul nostru chiar faciliteaza aderenta la suprafete mai dificile. 

9.50 RON 13.60 RON

Uleiul siliconic pur este un produs de exceptie pentru crearea tesutului celular in tehnica artistica “Pouring”.Acesta a fost testat in cele mai populare sub-tehnici: Swipe, Dirty Pour, Flip-Cup si a obtinut, de departe, cele mai bune rez...